Investeringskrediet

Image

Investeringskrediet

Een investeringskrediet is een krediet op middellange of lange termijn, dat je kan gebruiken om een investering of de opstart van een nieuwe zaak te financieren. Zo kan het gaan over zowel roerende als onroerende goederen.
Voor zelfstandigen en ondernemers kan Justloan ook helpen bij problemen met BTW-Belastingen-RSZ en/of leveranciers, dit onder bepaalde voorwaarden en met bepaalde waarborgen!
Image

Wie kan er een investeringskrediet aanvragen?

We verlenen geen investeringskrediet aan particulieren. Het is bestemd voor zelfstandigen, mensen met een vrij beroep, vennootschappen en bedrijven. Je vindt deze kredieten zowel onder de hypotheken als onder de leningen op afbetaling.
Image

Waarvoor is een investeringskrediet bestemd?

Je kan een investeringskrediet voor diverse doelen gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld de aankoop van je handelseigendom mee financieren en een handelsfonds overnemen. Je kan er een bedrijfswagen mee kopen. Of materieel dat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. Het is zelfs mogelijk om er een opbrengsteigendom mee te kopen.
Je begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn. Het belangrijkste is echter dat wij zeer concurrentiƫle en dus lage tarieven kunnen aanbieden voor je investeringskrediet

Gratis en vrijblijvend advies !

Heb je interesse in een investeringskrediet ? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiƫle situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Let Op, lenen kost ook geld ! Meer info