Renovatielening

Image

Renovatielening

Heeft jouw huis of appartement nood aan een verbouwing, maar beschik je niet over de nodige centen? Dan is een renovatielening voor jou de oplossing. Bij JustLoan kan je een krediet aangaan onder de vorm van een hypothecair krediet en een lening op afbetaling.
Image

Wat is een renovatielening?

Eigenaars van een huis of appartement kunnen een renovatielening of verbouwingslening aangaan om werken aan hun woning te financieren. Zo kan het gaan over:
Het leggen van een nieuw dak
Het aanleggen van een terras of tuin
Het aanleggen van een zwembad
Het zetten van een garage
Het uitbreiden van de woning
Het plaatsen van nieuwe verwarming

Een hypothecair krediet of een lening op afbetaling?

Kies je bij het vernieuwen of verbouwen van je woning voor een hypotheek? Of eerder voor een persoonlijke lening? Die keuze hangt af van een aantal factoren. Eén van die factoren is het bedrag van de renovatielening.
In het algemeen kunnen we zeggen: voor hogere bedragen ga je het best voor een hypotheek. Een hypotheek kan je immers over een langere termijn verspreiden dan een lening op afbetaling. Let wel op: een hypotheek moet je via een notaris afsluiten. En dat brengt kosten met zich mee.
Een goede analyse en deskundig advieszijn dus belangrijk wanneer je renoveert. JustLoan begeleidt je graag bij het financieren van je verbouwingen..
Image

Let Op, lenen kost ook geld ! Meer info