Vakantiewoning

Image

2de Verblijf aankopen

De aankoop van een tweede verblijf of vakantiewoning is voor veel mensen een droom, maar dat hoeft het zeker niet te blijven. Als je financiële situatie het toelaat, helpt Justloan jou graag met de juiste lening. Zo is er geen beperking op je mogelijkheden.
Image

Tweede verblijf in het binnenland of buitenland ?

Als je je oog hebt laten vallen op een tweede verblijf in eigen land – bijvoorbeeld een huisje in de Ardennen of een appartement aan zee – kan je bij JustLoan een lening krijgen. Samen bekijken we jouw financiële ademruimte.
Rust er misschien nog een hypothecaire lening op je eerste gezinswoning? Dan kan je mogelijk het reeds terugbetaalde gedeelte van je krediet opnieuw aanwenden voor de aankoop van de tweede woning.
Maar wat als je favoriete stek zich in het buitenland bevindt? Ook dat hoeft geen onoverkomelijk obstakel te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Is je huidige woning ondertussen in waarde gestegen? Wel, dan kan je daar gebruik van maken om iets nieuws in het buitenland aan te kopen. Uiteraard kunnen wij voor jou nagaan of dat in jouw specifieke situatie mogelijk is

Gratis en vrijblijvend advies !

Heb je interesse in een lening voor een tweede verblijf? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Let Op, lenen kost ook geld ! Meer info